Fortsättning på Toves klädstil (mer kommer senare)


Här är Hon tillsammans med Erik när de repar inför duetten. Hon har på sig svarta tjocka leggings och en cool tröja. Tröjan ser ut att ha toppats i vit/grå/blå färg och att någon sedan skvätt på med svart färg. Inte någonting man hittar der första man gör när man går in i en affär. Sedan har hon en mysig halsduk till. På handlederna har hon armband av olika slag och håret är uppsatt i en knut. Egentligen skulle det se ganska vanligt ut om det inte var för detaljerna. Lite annorlunda än det som vi tidigare tittat på. Men det är också det som är fint. Att hon kan ta samma klädesplagg och använda det med olika andra kläder. Helt enkelt för att skapa något nytt av det gammla. Så tips: Släng aldrig gammla klädesplagg. Hitta ett sätt att göra något nytt av det.

Här kan vi se att Tove låter ansiktet vara oskyldigt sött medan kläderna får gå åt det lite trasiga hållet. Med en blå t-shirt med tryck som bas och en skjorta med samma nyans i färgerna. Till det har hon sedan slitna jeans med hål i. Som skor kan jag väll gissa på låga sneakers (converse) eller henne boots hon använder väldigt ofta. Bara jeansen det är hål i ger kläderna en egen personlighet. Det ser väldigt slarvigt ut på ett koolt sätt. Någonting som klädkedjor som gina tricot inte lyckas bra med.
Så tips här: Köp inte jeans med hål i, gör hålen själva. Det kommer att se mycket mer personligt ut om inte hålen sitter som det gör på alla andras jeans.
Personligen är det här det jag tycker är snyggast av det vi tittat på hitils. Eftersom att hon bryter mot genus lagarna. Hon visar väldigt tydligt att kill kläder även kan klä tjejer bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0