Artikel om Tove



Minns ni frågan Tove fick på sin blogg om hon gillade hästar?

Gillar du hästar?

Haha, nej inte sen en kastade av mig så att jag flög in i ett träd och fick hjärnskakning.

Hittade en artikel i tidningen om vad som egentligen hade hänt tove år 2004 då hon flög av hästen. Hade inte trott att det var så allvarligt eftersom hon började med ett "haha". Men tydligen var det allvarligt för hon var med i tidningen pågrund av det.

Här hittar ni ARTIKELN


Fråga och svar från Toves idol blogg



Vad använder du för hudvårdsprodukter samt make up?

Schampo och hårspray. Mineral-smink från id, mascara och rouge. Är på jakt efter någon snygg mörk ögonskugga.


Tjenis

Har ni någon som inspirerar er, allt från hur personen beter sig till hur den klär sig. Jag tror de flesta har någon sådan/har haft. Det måste inte vara någon känd människa utan kan lika gärna vara din syster eller bror. Någon som du i smyg kan kolla lite extra på bara för att du inspireras utav den.

Jag tror Tove kan vara den personen för väldigt många. Det är så många tonnåringar som smälter in och nästan glöms bort även fast de alla har unika personligheter. Tove sticker ut något underligt mycket och det handlar om vad hon vågar göra med sig själv. Ja, självklart är hon unik. Men det är vi alla. Men hon har något litet extra.
















På den här sista bilden förklarar hon: "Jag försökte forma om min näsa"




Hej igen


Tove hade skrivit "idag har jag myst på sony och sånt". Det var allt.


Eh



Då fortsätter jag att skriva på förra inlägget.

För det första är bilden inte från Toves bilddagbok, Det går inte och ta de bilderna.

För det andra fick jag en komentar om att inte säga vad den heter och en om att jag skulle säga. Jag vill säga. Jag kan göra en sak så det blir rättvist. Jag ger er två ledtrådar (hehehe). Den första ledtråden.

På en av Tove bloggarnas senaste inlägg finns det en komentar som säger vad den heter.

Den andra ledtråden:

Tänk efter riktigt noga, du har sett namnet förut någonstans.

Så nu sa jag det inte rakt ut men ändå gjorde jag det på något sett. That's fair enough.


Rubrik

 
And now many things makes sense. Jag har alltid undrat vart vissa bilder som jag hittat bland mina foton kommer ifrån (på Tove alltså). Nu vet jag. Jag är väldigt seg för att vara en blogg som ska uppdatera er om Tove. Det blir nästan tvärtom att det är jag som blir uppdaterad. I alla fall, det kändes som att se en helt annan sida av henne. En vi "fans" inte känner till. Aja många av er visste ju redan att hon hade en bilddagboks account, but I found out today. Oh i can't be bothered writing anymore. I'll post up more stuffs tomorrow.


Fråga och svar från Toves idol blogg


Bild kopierad från Tovestyrkebloggen.wordpress.com

Vilka har farit dina favoriter från tidigare idol?

Har tittat väldigt lite på idol så det är ganska svårt… men kanske Amanda.

( Om jag inte minns fel. Var det inte Tovestyrkebloggen som jämförde Tove och Amanda and considered if Tove is the new Amanda.)


Flest visningar?


Hot n cold som Tove sjöng ganska tidigt under hennes resa har (tror jag orkade inte leta så länge) flest visningar av alla hennes framträdanden. 130 171 klickar. Nej, det måste finnas något klipp med fler visningar! Hon har gjort så mycket bättre.



På andra plast kommer hennes "All these things that i've done" framträdande" Den har 104 046 visningar. Förståndigt, hon gjorde den riktigt bra. Speciellt om man jämnför med Hot n Cold



Tredje plats "I wish I was a punkrocker". Den har 95 670 unika tittar


Aftonbladet-Expressen

Jag läste på någon av Aftonbldets eller Expressens hemsida för några dagar sen att efter Toves framträdande då hon sjöng "In The Ghetto" med Elvis Presley hade hon blvit helt förkrossad efter juryns kritik. Det stod att hon blivit så ledsen att hon låste in sig på toaletten gråtandes. När man sedan kollar på en intervju Tove gör säger hon att det är lugnt. Att hon var ledsen redan innan hon gick upp på sen eftersom några av hennes kompisar hade varit med i en bil olycka.



Tove blir "knäckt" av Bagges kritik... Vad det ska överdrivas!


Jaja



Ni bryr er inte om Erik Grönwall. Ursäkta mig nu då för jag ska lägga upp hans nya låt hittade den nyss på en kompis blogg.


Sen uppdatering.


Tjenamors. För det första, ja jag är medveten om att jag inte bloggat idag och nej det blir inga fler inlägg. För det andra så har "tove" inte uppdaterat "sin" facebook sida efter det senaste jag skrev. Vi väntar på att "tove" ska lägga upp "sin" cover. Spännande... -.-

För det tredje måste jag säga att det är väldigt segt nu. Väldigt lite att skriva om. Men jag ska försöka hitta sidor där det står om Tove. För jag är säker på att det finns en hel del där ute som vi Tove bloggar missar eftersom det kräver tid. I alla fall jag ahr det lite svårt med just tiden just nu. Men jag ska försöka.


trött


En fråga till, har du någon favoritblogg?

Nja… tycker om The Selby.


Videoklipp


förlåt, ni får kolla på hela. Jag kan inte klippa videoklipp (ärligt talat vet jag inte ens hur man sparar de). Men Tove berättar i alla fall om sin tatuering hon har på handleden. Kolla på klippet så får ni veta mer :P


Hm...




Minns ni den (fejkade) Facebook sidan som har gjorts i Toves namn? Jag tror fortfarande inte det är Tove men det hände något konstigt nu. Personen har uppdaterat sin logg (på facebook) där det står:

Tove Styrke: cover? vilken låt?

Ganska många har komenterat inlägg. Även Johan Palm som deltog i idol 2008 har kometerat det inlägget där han skrivit.

Johan Palm: Wonderwall, Summer of '69 och Hallelujah är ju alla säkra kort. En viktig regel är att inte frångå skolkörslåtarna från högstadiet. Det blir för vågat!

Sedan kan man ju fråga sig hur Tove och Johan Palm i sånna fall blev vänner. På efterfesten? Om vi om några dagar få se en cover på Tove där hon sjunger någon av dessa låtar eller någon låt i huvudtaget så blir det pinsamt för mig.. För jag tror fortfarande inte det är tove
`Några andra komentarer är:


"Fifteen-Taylor Swift
eller
The climb-Miley Cyrus
:)
btw du är grym!"



"For Fighting - 100 Years! Elr så kan du gå med det oseriösa alt. The Lonely Island - Jizz In My Pants! ^^"




"Eller varför inte dra till med en fin Håkan Hellström-cover?"





"Almost Lover - A fine frenzy"





"Hey, Soul Sister - Train :)"


Fråga och Svar från idolbloggen



Tycker de runt omkring dig borde se dig mer som en kvinna än som en söt liten tjej, men du kanske tycker annorlunda?

Jag kan inte påverka hur andra ser på mig, men jag själv har väldigt svårt att se mig själv som en kvinna.


Tove Tove Tove Tove Tove Tove Tove Tove Tove


Erik Grönwall


Något som inte handlar om Tove men som jag ändå tror vissa kan vara intresserade av (räkna inte med mig bland de). Erik Grönwall har släppt sin första singel (?), och då menar jag inte Higher. Den heter Crash and Burn ska se om jag hittar den på youtube vänta lite...

Erik Grönwall – Crash And Burn (hoppas länken funkar ni måste ha spotify för att det ska fungera)

okej hittade den inte på youtube. Såj ga kopierar den från Spotify där jag hittade den. Aja vad gör det här inlägget i en Tove blogg? Well, först och främst så finns det ett samband och sen så tänkte jag om Eriks första skiva släpps nu så kan vi väll dra lättnadens suck. För det är ju inte meningen att trean ska släppa en skiva eller singel innan ettan. Tove är påväg hon med. SMILE EVERYBODY


Tjenamors


Till alla er som är lika sega som mig... Ha tålamod Tove finns med i klippet.


Bilder

  



Finns fler men de ser ungefär likadana ut bara att det är nya personer som tar bilder med idolerna och att Eddie och Rabih gör olika miner ... :P


Små saker med Tove


Efter det kommer Tove som däremot inte har jättemycket att bevisa ikväll, hon brukar sitta ganska säkert. Men tar hon det lugnt för det? Inte det minsta! Det här var bäst på scenen så här långt ikväll. GRYMT kul att se!

Ytterligare en paus, den här gången med Rabih som extranummer! Lite tråkigt framträdande tyvärr, men det var kanske bara för att Tove var precis innan. Publiken älskade det i alla fall, och det är det viktigaste.

Även Tove springer ner och runt i publiken, men då känns det mer som att hon kopierar Calle lite. Blev inte samma sak andra gången. Oavsett så är det fortfarande ett bra framträdande! Sången är bra och scenen äger hon som vanligt.




Är Tove så underbar på riktigt som hon verkar?


Tove är underbarare på riktigt! Jättesöt tjej med glatt humör!


Källa: Dustin Home



Dustin Home




Dustin Home skriver om vad idolerna har för sig nu efter idol. Till våran besvikelse är det ingenting mer än vad vi redan visste... Lägger upp det här ändå

Tove Östman-Styrke

Det har varit ganska tyst om 17-åriga Tove sedan hennes 3:e-placering förra året, vi får väl anta att skolan håller henne sysselsatt. Vad vi däremot vet är att hon nyligen fick skivkontrakt tillsammans med Sony Music, så tystnaden blir nog inte långvarig. Vi ser fram emot att höra mer från en av förra årets klara favoriter!
En än så länge ganska tom sida, registrerad av Sony Music, kan ni hitta här: www.tovestyrke.nu. Det dyker säkert upp något där inom kort.


Idol


För er som är över 16 och vill söka till idol, är det bra tillfälle att kolla på tv4 hemsida NU. De är klara i Göteborg och har fortsatt vidare i Sverige. Vem vet, det kanske är någon av er som står i finalen i December.


När har Tove varit allra bäst?

Okej, det är svårt, egentligen tycker jag hon var som bäst med Himlen är oskyldigt blå. Det var när jag hörde henne då jag vart chockad, för det var helt annorlunda ifrån hennes tidigare framträdanden. Men när jag för ett tag sedan såg klippet på henne när hon sjöng Chocolate Jesus i sommras... wow. (fjärde gången jag lägger upp detta klipp men det är så bra tycker jag).


FrågOR och svar från Toves idol blogg



vad gör dig ledsen?

När människor är elaka.

Är du fåfäng?

Liiite… pyttelite.


Godmorgon


jag hittade den här för länge sen men ljudet är så jäkla dåligt att jag aldrig orkade lyssna, men jag lägger in den nu. Vissa har säkert redan sett den.


Alla kan inte tycka om Tove...



jag tycker verkligen inte att hon skulle komma 3a. hon skulle komma 10 eller något för han kan inte sjunga för ett öre


Den här låten låter faktiskt inte så bra.. den låter lite surt (småfalskt)
Hon har faktiskt gjort andra låtar jättebra så jag tycker bara den här låten var fel för henne



HON SJUNGER SÅ JÄVLA FALSKT!


sjukt falskt enligt mig på många ställen.


Visste ni?


Att efter Tove sjungit U2's Pride så las det upp ett inlägg på någon av deras amerikanska fan sites att de gillade det. De skrev: "She did a great job!". Kan inte garantera att detta är 100% sant men det sägs så.


Så här tycker människor om Tove



HON är BÄST!Lyssna hör vilken känsla ;) Calle å Erik lyssna?

17 ÅR ???? Fuc*ing talang

Bästa artisten i idols historia! A real superstar!

Det kvittar att hon åkte ut för mig har hon redan vunnit :Dshe´s the one. min IDOL<33

magic moment

hon har en sån jävla bra röst och hon är snygg som fan

you are The Greatest Love of All!


Cover


Någon har gjort en  cover på Toves verision av himlen är oskyldigt blå. Det låter lite som de sjunger duett, eller att han är en bakgrundskör.


Fråga och Svar från Toves Idol blogg

Vad har du för humor?

Hahahaha! Nämen jag är en nörd på scrubs och jackass.


En Bild


(bilden är inte min)


Jahaja


Varför måste jag alltid ta tillbaka mina ord?


*ehumm* hittade visst en artikel som sa helt emot den förra. Jag tänker faktiskt inte säga något mer utan låter artikeln och bilden tala för sig själva.
http://images.google.se/imgres?imgurl=http://ss11i01.stream.ip-only.net/images/blog/images/entries/07/47/93/39668/2ef4882e91f6b0f6&imgrefurl=http://blogg.aftonbladet.se/idol/2009/11/tove-blir-en-battre-version-av-amanda-jenssen&usg=__tSvNQLCHtMSHnziOXD8WbKfEOHc=&h=686&w=344&sz=59&hl=sv&start=218&um=1&itbs=1&tbnid=seevTVUHHWlXxM:&tbnh=139&tbnw=70&prev=/images%3Fq%3DIdol%2Btove%26start%3D200%26um%3D1%26hl%3Dsv%26sa%3DN%26rlz%3D1T4ADSA_svSE332SE332%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1

Varför hittar jag det Negativa?


Varför hittar jag alltid det negativa om Tove? Kommer ni ihåg att jag skrev ett inlägg om mannen som kritiserade Tove? Jag har hittat hela hans artikel, och jag förstår faktiskt inte när jag läser varför det just är Tove han lagt mest uppmärksamhet kring. Och det är häller inte en tonnårs flicka som man lätt kan skriva är avundsjuk. Det här är en vuxen man som faktiskt inte uttrycker sig tillräckligt bra för att jag ska förstå. Men det kanske är för att jag tycker helt tvärtemot? Klicka på länken för att läsa artikeln (nähe).
http://images.google.se/imgres?imgurl=http://www.vk.se/uploaded/image/2009/11/27/tovekritik.jpg&imgrefurl=http://www.vk.se/Article.jsp%3Farticle%3D315284&usg=__jOCYARTz0Hdg6YeVzEDS6hShgag=&h=194&w=468&sz=41&hl=sv&start=155&um=1&itbs=1&tbnid=kQ3iwo98GKDlEM:&tbnh=53&tbnw=128&prev=/images%3Fq%3DIdol%2Btove%26start%3D140%26um%3D1%26hl%3Dsv%26sa%3DN%26rlz%3D1T4ADSA_svSE332SE332%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1


Facebook


Jaha, Det var inte mycket, bara att bloggen jag tror verkligen inte är Tove har uppdaterat sin profil rejält. Ny profilbild. Men jag tror fortfarande inte på att det kan vara Tove. Riktiga Toves facebook är mer säkrad än förut. Svårt att förklara hur. Men jag förstår henne, ska inte skriva mer om det. Annars är det mest intressanta just nu den fejkade Tove. För den har hållt på jäkligt länge nu och om det inte är Tove (som jag inte tror) så börjar det gå för långt. Bilden ovan är inte min, den var länkad till Toves (fejkade) facebook hemsida.


Tove Styrke

Jag orkade inte läsa precis alla inlägg men ögnade igen alla. Ingenting nytt. ToveStyrkebloggen funderar och de andra bloggarna fortsätter som förut. Jag antar att en vecka är väldigt lite i Toves värld. Det har lugnat sig igen. För en vecka sedan känndes det som om hon snart var påväg framåt. Men nu känns det lika lugnt som innan vi fick reda på det senaste. Tänkte uppdatera er som inte har sån stor koll på vad som händer kring Tove på Facebook... eum, i nästa inlägg.


Jaha

Tror jag är tillbaka igen, var bortrest hela påsklovet. Aja mer om Tove... Eller vänta lite, måste läsa lite Tove bloggar är helt borta för tillfället, xD kommer med några bilder så länge.






Tove


Jag tycker det var riktigt bra gjort. Nu vet jag inte hur svårt/lätt det är att göra något sådant men, bra jobb.


Hejdå


Vet inte när jag bloggar igen. Så ni behöver nog inte titta in här mer. Hejdå :)


RSS 2.0