SINCE YOU'VE BEEN GONE


Vi minns Tove



Då hon nådde högre upp än Bagges förväntningar. Starten var mäktig



När hon var den som resten av juryn fastnade vid mest av Bagges tia



"Du är för jäkla söt alltså" - Bagge



"Du valde inte en Celiene låt, inte en Whitney låt. Utan du valde en killers låt och gjorde den till din egen"



"Sverige behöver dig"



"Du är Sveriges svar på Katy Perry"



"Du är modig som vågar pröva nytt"



"Du borde haft solbrillor för din framtid är ljus "



"Du har en otrolig charm, du är otroligt vacker och du sjöng riktigt bra idag"



"Jag är helt såld på dig"



"Eran stjärnglans lyfter upp den här ganska tråkiga låten"



"Allt var rätt idag"




"Du bjuder in till låten, och det är det inte alla som kan"



"Jag är imonderad"



"Det första ord som dyker upp i mitt huvud är fascinerande, fascinerande är en person man inte vill ta blicken ifrån, man vill inte missa någonting"



"Du måste ju ha haft grejer som mick och publik och allt från början. Du har sådan stjärnstatus, du måste ha haft det hela ditt liv. Helt otroligt.



"Du bevisade att du kunde ta den här låten och göra den till din egen"



Slutet drev oss tillbaka till början. Slutet gav en ny början.



Mack the knife x3


Orkar inte leta nytt

Det får räcka med några bilder på Tove. Glöm inte Earth Hour 20:30







Toves önskelista


Fråga och svar från Toves idol blogg

Jag läste nånstans att du tycker om The Beatles. Vilken är din favoritlåt som de har gjort?

YELLOW SUBMARINE!! Haha, nej jag skoja bara. ”A day in the life” är bra.


Från bra till dåligt


                                     

Läste nyss en krönika skriven av Fredrik Strage, och han var hård. Speciellt mot Tove. Om ni vill läsa hela krönikan länkar jag den i slutet av detta inlägg. Men jag tänker bara klistra in det som var skrivet om Tove. Innan det vill jag bara säga att jag inte håller med om det som är skrivet.

Sedan tycker jag väll att I wish I was a punkrocker var den sämsta hon har gjort (och ändå var det inte dåligt).


"När jag trodde
att programmet omöjligen kunde bli värre klev en blondlockig konfirmand upp på scen och ylade sig igenom nollnolltalets gräsligaste låt: Sandi Thoms ”I wish I was a punkrocker (with flowers in my hair)”. ”Den känns härlig”, sa hon om låtvalet. ”Du är jättebra”, sa juryn efteråt. ”Idol”-Tove, som hon hette, fick inte ens en tillrättavisning om att punkare inte har blommor i sitt hår (såvida de inte vill ha stryk av andra punkare).

Däremot kan jag inte begripa att hundratusentals människor lyssnar på ”Idol”-Toves ”I wish I was a punkrocker (with flowers in my hair)”

Dock har alla rätt att tycka som de vill, (hmmm)

http://www.pastan.nu/bloggen/inlagg/fredriks-kronika-jag-tar-idol-for-vad-det-ar-lidande.2333

Lite av det som sägs om Tove



"Du har varit min första å sista favorit"

"Jag saknar ditt leende"

"jag har alltid "skrattat" åt såna som har grinat när idol har åkte ut. Men har aldrig ringt så mkt i hela mitt liv som jag gjorde den kvällen. alla röster på dig!! jag jag jag fick tårar i ögonen nu åket ut jag vill inte de skulle var slut!!"

"längtar till nästa gång jag får se dig igen"


Life on Mars


Fråga och Svar från Toves idol blogg


Om du var tvungen att välja bland de andra idolernas röster, vem hade du valt?

Rezas. Sjuukt skön!


En artikel iallafall jag hade missat


http://images.google.se/imgres?imgurl=http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/dynamic/01052/22s40-hotell-575_j_1052208l.jpg&imgrefurl=http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/idol2009/article5996386.ab&usg=__BKtWMi9LUOYgPPuRTxevl2gnZKc=&h=320&w=480&sz=41&hl=sv&start=114&um=1&itbs=1&tbnid=ty6aSR8l3lTtFM:&tbnh=86&tbnw=129&prev=/images%3Fq%3DTove%2Befter%2Bidol%26start%3D100%26um%3D1%26hl%3Dsv%26sa%3DN%26rlz%3D1T4ADSA_svSE332SE332%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1


Youtube


Jag hittade ett videoklipp på Tove nyss. När hon uppträdde på Ålidhemsskolan. Man har sett ett liknande klipp tidigare. Men det här har ett fan filmat och lades upp tidigare idag. Hon sjunger Mack the knife som man även hört henne sjunga tidigare under idol tiden.


Fråga och svar från Toves idol blogg


Vem står dig närmast utav idol-deltagarna?

Erika.


Text (och bild) om Tove från Elin Kling's blogg


URSÄKTA, men hur jävla förbannat cool var inte Tove igår?! I torsdags när jag låg hemma sjuk vakade jag mobilen varenda sekund för att få höra om hon hade godkänt denna outfit då den är lite special. Och tror ni min lycka var total när jag fick i min inkorg att hon gillade det!? Jag kunde bara inte få nog av att titta på henne igår och nu kan jag bara inte vänta tills jag får se reprisen i morgon!!

Kepsen är min privata, kavajen kommer från Beyon Retro, t-shirten från Topshop och skinnshortsen från Gina Tricot.


Old stuff


Det är Umeås egen Tove Östman Styrke,
som var en hårsmån från finalen,
som i dag uppträder i Umeå med Calle Kristiansson och Erik Grönwall.
Spelningen och skivsigneringen med Idolerna äger rum utanför Telia,
på bottenplan i MVG-gallerian klockan 12.
00


Black and White







Tack för komentaren "E"


Jag kollade upp vad Facebook-Tove skrivit till Johan Palm och såg att hon bland annat komenterat snygging:

Tove Styrke
snygging på bild!
den 16 mars kl. 15:02 · Anmäl

Tove Styrke
men johan är en tiopoängare, hel klart
den 16 mars kl. 19:20 · Anmäl


Varför känns inte det här som Tove? Tills jag får något tydligare tecken än bara att hon skrivit till Reza och Johan Palm att hon är Tove Styrke från idol så kommer jag stå fast vid att; Jag inte tror att det är Tove(det blir ju lite pinsamt om det sedan visar sig vara Tove)

En komentar i Toves "account" från en användare på Facebook:



Facebook användare:
 
tveksam på att detta är tove, vilken mening fyller en 3e användare lixom? fast o andra sidan har "tove" skrivit till bla reza och johan palm ;o kanske är en super con-artist, kanske är tove ändå ? who knows, give us a sign that it's rly u

Håller med personen, vill inte skriva ut namn här på bloggen.

Fråga och svar från Toves idolblogg


Hur gammal var du när du var med i Norrmejeri-reklamen?

Jag gick i nian.


Vad är det som gör Tove olikt alla andra?


Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad. Men det är någonting. Kanske är det olika för olika personer. Men bara att hon första fredags finalen valde en killers låt framför många andra låtar som tillexempel en lugn ballad eller en fin tjejig låt. Hon valde att sjunga en killers låt och bara det gjorde henne speciell jämfört med de andra. Men det är något speciellt med hur hon väljer att se ut. Hon vågar vara annorlunda, hon vågar vara sig själv.


Det här är inte fakta!


Men jag tror att en "Tove Facebook" har blivit fejkad igen... Men den här gången är den ganska bra gjord. En bild på Tove som inte många har sett (som kommer från Toves riktiga facebook) används som profilbild och hon är med i de flesta team som Tove är med i också. Jag kan inte säga helt säkert att den är fejkad, men jag fick en sådan känsla.

Varför skulle Tove göra en till Facebook helt plötsligt? Till sina fans? Det låter inte helt rätt. Då kunde hon lika gärna ha sin blogg öppen. Hm... Om ni intresseras utav detta kan jag skriva när jag fått reda på mer.

Bilden jag lagt upp är bilden denna "nya FacebookTove" har som profilbild och som den "riktiga" Facebook Tove tidigare använt som sin profilbild.

mycket mycket spännande... (inte)


Svarar på en komentar


Eftersom du inte har någon blogg Stina så tar jag upp det så alla kan se. Du undrade vart jag fick mina bilder ifrån ooch jag har faktiskt inget direkt svar på den frågan. För det mesta söker jag runt på internet och försöker att inte ta bilder från andra bloggar.

Ett tips är att inte alltid söka på samma namn på google. Om du ena gången bara söker Tove, så sök Tove Styrke nästa gång. Eller idol-tove osv. Sen finns det ju team på Facebook som man kan hitta bilder på. Man kan även hitta en del på olika comunity hemsidor om man har lust med det. =)


Tove i Kortare hår


Tove i lite kortare hår än vi är vana att se henne i. Annars är hon sig lik. Bara att vid det tillfället hade hon inte upplevt idol resan. Jag slår vad om att Idol har förändrat en hel del. Men ändå inte. Jag tror fortfarande inte Tove är rädd för att visa sig mindre fixad ute på stan. Andra "kändisar" skulle tänka annourlunda. Jag gillar det med Tove.


Fråga och Svar från Toves idolblogg

vad är ditt första konsert minne??

5 år på pappas axlar, electric banana band på torget.


U2 - Pride


Skriv en komentar... please.


Jag tänker inte repetera det andra bloggar redan har tagit upp. Det känns så onödigt. Men därmeot kommer jag att tycka till om det de andra bloggarna skriver om. Så nu undrar jag, eftersom det faktiskt är ni som läser vad ni vill att jag ska skriva om. Tycker ni om bilder som inte visats kan jag leta efter det. Eller tycker ni om mina tankar om saker kring Tove. Eller att jag skriver om Tove. Eller någonting annat? Snälla, ni brukar inte komentera så ofta, men snälla det skulle underlätta.


samlade komentarer av folk runt omkring sverige


"Tove är den sötaste tjejen jag någonsin sett, jag kunde faktiskt köpa hennes version av Life on Mars trots att jag när det gäller David Bowie är den hårdaste av domare."

En av de starkaste uppvisningarna i star quality i ”Idols” historia.

Efter tio mer eller mindre proffsigt utförda "Idol"-framträdanden av standardmodell kom någon som liksom öppnade våra hjärtan och klev in.

"Jag kan omöjligt se det negativa … i att hänge sig till den masshysteri som kommer att utbryta kring Idol-Tove."

"tänk om jag hade varit lika cool när jag var 16"

"den överlägset vackraste, härligaste, mest begåvade som tagit ton i min teveruta sedan... åh, tvinga mig inte att försöka komma på någon som varit i närheten av henne. Jag är så imponerad så jag vet inte vad jag ska göra av mig själv."

"Tove är magisk"


Fråga och svar från Toves idol blogg

Vilket är ditt favoritalbum?

Johnny Cash, skivan som är inspelad på san quentin.


 

johnny cash


Där sänktes mina besökare :(


Men det är mitt eget fel. Aja, jag är glad att ni som tittar in gör det. Ska uppdatera många gånger idag! Har en del och säga. Det första jag tänkte ta upp är något ni säkert redan sett på många olika bloggar. Jag förstår det inte riktigt. Men jag antar att Tove fått ett skivkontrakt. Men hade vi inte redan funderat ut det? Är det det som är hennes hemliga projekt som hon håller på med? Det var ju det Tovestyrkebloggen hade tagit upp tidigare. Eller han visste ju inte säkert. Men det känns inte riktigt lika chokerande eftersom hon lovade att hon skulle komma tillbaka. Det känns som om jag redan visste det (men det gjorde jag ju inte). Men ni ska jag inte förstöra glädjen för er. För nu behöver vi inte tänka "men tänk om hon bryter sitt löfte". Nu kan vi andas ut och vänta på den väldigt eftertraktade skivan. I can't wait! =)


Fråga och svar från Toves Idol blogg

Favoritmat?

Nudlar och sånt. Och pommes.


Så trött...






Fråga och svar från ...


Är du en hemmatjej eller en festtjej?

Lite av båda.


Tove fick mig att gilla Bowie


Kände faktiskt inte till honom innan Tove sjöng Life on Mars. Först tänkte jag, men den är säkert bara bra för att Tove sjunger den. Men jag kollade upp låten och gillade den i Bowies verision, sedan hittade jag många låtar som jag tyckte om med honom. Några hade jag hört förut. Konstigt att jag itne kännde till David Bowie. Eller så gjorde jag det utan att veta om det. Hans musik är grym i alla fall och passade Tove väldigt bra!


Hot n Cold


Jag tog bådas verisioner Live bara för att visa hur mycket bättre Tove sjunger än Katy Perry. Och det där var Toves första gång med låten. Om man lyssnar på senare Verisioner till exempel Expressen XL så hör man väldigt stor skillnad. Katy Perrys röst är inte ett dug bra live. Det är däremot Toves. Men Katy är en riktig entertainer. Toves verison är mycket bättre. Att hennes röst ska bli jämförd med Katy är inte rättvist!


Så tyst


Det är jobbigt att ingenting händer just nu. Så tyst, att man för ett tag råkar glömma. Men jag ska inte glömma. Anna Begendahl kommer nu ett år senare och vinner melodifestivalen och Amanda Jensen släpper sin skiva NU, efter många år. Tove kommer, när och hur vet vi inte. Det ända vi vet är att hon kommer och vi väntar. Väntar på att hon än en gång ska chocka oss.


Fråga och svar från Toves idol blogg


Vad har du för drömresmål?

Just nu, new york.


Lite bilder som omväxling







Melodifestivalen

Ikväll är det finalen i meoldifestivalen. Det skulle vara ganska roligt att se Tove stå där en dag. Hon säger själv att det inte är hennes forum. Men då tycker jag att hon kan göra det till hennes eget forum. Hon kan skapa ett liten egen sida genom att vara sig själv. Aja, det här året är en gammal idol deltagare med. Anna Bergendahl, och hennes låt är faktiskt bra. Hon har chans att vinna tror jag. Fast jag har faktiskt ingen favorit. Tycker de flesta är väldigt bra i år. Erik Sadé (vet inte hur det stavas) med Manboy, Salem Al fakir med sin låt, Anna Bergendahl. De är nog lite extra bra. Men tror många har chans att gå långt senare i Europa finalen.


Fråga och Svar från Toves idol blogg


Vad har du för skostorlek?

36


(något vi har gemensamt :P)


Idol 2010

Ett sista inlägg.Kollade TV4 hemsida nyss och såg att de börjat uppdatera lit eom idol 2010. Det står att om man känner till en talang eller vill tipsa om sig själv så kan man skicka in sitt bidrag redan nu. För det är ju faktiskt inte så långt kvar tills idol audiotiona drar igång igen. Här är länken till "artikeln" http://www.tv4.se/1.1516240/2010/02/18/tipsa_juryn_infor_idol_2010. Bilden till den lilla "artikeln" var på top fyra idolerna 2009. Självklart var Tove med.


Adjos amigos


(Bilden är INTE min)


Intervju med Tove Styrke


Välkommen hem storasyster!

Vid 19-tiden på söndagskvällen rullar en taxi in vid huset på Berghem. Ut kliver Tove Östman Styrke och möts med en stor kram av lillasyster Lisa.


- Jag hag sjungit och signerat i ett köpcenter i Sundsvall i dag, säger Tove medan hon får hjälp av mamma Anna att plocka ur sina väskor ur bilen.


- Den här väskan ska tillbaka tillbaka till Sundsvall, säger Tove och får hjälp att tömma den innan taxishauffören vänder tillbaka.


Fråga och Svar från Toves idol blogg



Vad är en självklar outfit för dig? Från topp till tå.

Svarta tights, svart tunika. Soft!


Facebook


Förut hade ju Tove en Facebook som alla fick kolla in om man blev hennes kompis. Ett tag accepterade hon sina fans också. Det är där många av bilderna man kan se på olika bloggar är ifrån. Jag hade själv inte fått tanken att spara bilden just då. Men nu har hon i alla fall en ny facebook (?) och där accepterar hon bara de hon känner. Hur jag kan veta att det är hon är genom profilbilden och man får en känsla att det är Tove när man väl är på sidan. Tänkte att det kanske skulle vara roligt att veta. Vet inte varför jag inte har skrivit om det tidigare. Det spelar ändå ingen roll eftersom man måste vara kompis med henne för att se de saker hon döljt.


Fråga och svar från Toves idol blogg



Jag undrar hur det är för dig att gå runt på stan nu efter dom senaste veckorna?

Det är kul. Vissa tittar nyfiket, andra hejar, många bryr sig inte alls och nån vill ha autograf.


Tjenare

Läxor, prov blöö...
Undrar vad tove har för sig nu.


Blir bara bilder idag, orkar inte skriva.




Fråga och Svar från Toves Idol Blogg


tre saker du absolut inte kan leva utan:

Kärlek, chips, musik.


Några bilder jag lagt upp tidigare samlade











All These things that i've done



Jag hade hört denna låt och tyckte om den innan Tove sjöng den. Men jag tyckte ändå hon gjorde den väldigt bra. Jag blir mycket gladare att när jag hör Toves verision, sen är orginalet något väldigt speciellt. Men Tove gjorde det faktiskt riktigt bra! Föresten så tycker jag att hon är mycket intressantare än vad bandet killers är. Lyssna och avgör vilken verision ni tycker bäst om.


Fråga och Svar från Toves Idol blogg


Hur kommer det sig att du gillar Tom Waits?

Vet inte, lyssnade och tyckte att han va bra. Det började med att jag sjöng Chocolate Jesus och sen har det bara rullat på.



Kommer ni ihåg Chocolate Jesus från videoklippet jag la upp för några dagar sedan? Den från Tove i sommras. Det betyder alltså att mellan Idols audition och Idols fredagsfinaler så började lilla Tove intressera sig utav Tom Waits. Eller så har jag helt fel och hon ännu tidigare gillat honom. Hon kanske sjöng Chocolate Jesus ett halvår innan också. Men ändå, för alla Tom Waits och Tove Styrke intresserade. För er som glömt videoklippet och inte orkar scrolla ner för att kolla så lägger jag upp den här igen.


Sista dagen på sportlovet :(


Fortsättning på inlägget om Tove som diva

Jag tänkte ge exempel på vad folk tillexempel kan skriva om henne:

Jag tycker Tove sjunger som en skadad katt och tycker inte utstålning är nödvändigtvis samma sak som att apa sig så mycket som möjligt. Calle vann på att han har ett innehåll som når ut. Vad fan sjunger Tove om egentligen? Hon ser lidande ut och försöker se uttrycksfull men vilka känslor uttrycker hon? Knappast det som låtarna handlar om. Ser bara ut som om hon tycker synd om sig själv och låtsas. Vilket inte alls är bra. Och vad hon tjurar hela tiden! Det finns dom som hängt löst 5-6 ggr och åkt ut mkt tidigare trots att dom både sjunger bättre och har bättre kvalitet än Tove och inte har dom tjurat, dom kom till finalen och tittade.
Tove ville inte fira med dom andra, herregud, har hon helt fått hybris???

SJälvklart får folk tycka som de vill. Speciellt om median skriver det de känner för om olika personer. Det roliga är väll att de som skriver ont om Tove är oftast (avundsjuka?) tjejer.

Att hon inte förmedlar känsla förstår jag mig inte på. Men som sagt man får tycka som man vill. Som en komentar i något youtube klipp tidigare: Jag tror inte vi har haft någon kvinnlig artist i landet tidigare som vänder ut och in på sig själv och sjunger med en sådan känsla. Möjligen Monica Zetterlund.

Och jag håller med. Jag fick rysningar när hon sjöng "The greatest love of all". Sedan tycker jag att hennes verision av "Can't get you out of my head" var mycket bättre än orginalet. Det var inte ett dugg tråkigt ffaktiskt. Många säger att det är låtvalet som gjorde att Tove åkte ut. Men jag måste säga att människor var galna. Det var så många som redan var säkra på att Tove och Erik var de som skulle gå vidare. Det fick Sveriges Calle fan att vakna upp och rösta som satan på honom. Till och med de som itne brydde sig egentligen röstade på Calle.

Sedan var det ganska självklart att Erik var en favorit. Så tror jag.


Min dator nu


Hittade ett gammalt/nytt klipp med Tove. Det är gammalt eftersom det är från Idol tiden. När Tove och Erik hade duett. Det är nytt eftersom det var upplagt sent igårkväll. Jag tror det är från genrepet eftersom Tove har på sig en svart "klänning"(?) Det hade hon inte när hon sjöng med Erik under duetten. Men det var säkert genrepet. Vill bara påminna om att jag inte har filmat de klipp jag lägger in. Har aldrig sett Tove live.


Varför Tove i vissas ögon framstås som Divig


(är inte vid min egen dator för tillfället, hittade ingen annan bild)

Det är pågrund av det tidningarna skriver. De vill få allt att bli spännande och är tvungen att vrida och vända på sanningen tills det helt plötsligt är en lögn. Läste nyss en artikel som handlade om hur Tove reagerade på att åka ut. Jag vet inte om det var lögner i artikeln men hon framstogs på ett litet konstigt sett. Som om hon bara tänker på sig själv och inte andra.

Kommer du att gå på efterfest ändå, och fira Calles och Eriks finalplatser?
- Jag tror inte att jag orkar. Jag är trött och vill helst bara hem till hotellet och sova.

Jag skulle inte på något vis se det där som divigt eller någonting men en person hade komenterat:

Tove är en liten Diva med surpuppa fasoner. Bra att hon åkte ut hon behöver stå på tillväxt ett par år.

Är Tove en diva för att hon blir ledsen? varför är inte resten av idolerna divor. Jag är nästan säker (nästan) att de inte heller gick på efterfest när de åkte ut. Man förstör bara stämningen för de andra.

 Bara för att expressen faktiskt låter fokusen vara på att hon blev su

 

r/ledsen och inte ville gå på efterfesten betyder det väll inte att Tove ÄR en diva. Vi känner inte Tove. Det gör vi inte. Vi kan heller inte säga att hon är en ängel. Det skulle ju verka konstigt. Vi kan spekulera men aldrig veta säkert.

 Länk till Artikeln: http://www.expressen.se/noje/idol/1.1803382/lalia-bagges-vrede-i-natt-skandal


Fråga och svar från Toves idol blogg


                      du går väl andra ring? är du då 92 lr 93?:)                          

Japp. Jag är 92:a.


Många trodde att hon var 93:a för att hon var sexton under nästan hela idol resan. Det var i Malmö (om jag minns rätt) som hon fyllde sjutton. Väldigt sent på året så därför har människor sett henne som en 92:a


Toves Blogg


Som de flesta redan vet så hade Tove en blogg som hon stängde ner/satte lösenord på när besökarna ökade. I alla fall, för er som inte visste är Toves idol blogg fortfarande öppen. Ni kanske har missat ett inlägg elle bara vill läsa igenom bloggen igen. Hon har även svarat på en hög med frågor där. Ni kanske undrar någonting över Tove som ni kan få svar på där. Ni kan även kolla de andra idol deltagarnas NUVARANDE bloggar. Ibland kan det komma ett inlägg om Tove. http://tove.idol.tv4.se/


Tove från idol tiden


Hittade några bilder från Tove (och alla andra) från idol tiden. Det var i alla fall bilder jag själv aldrig sett. Den här jag lägger upp nu verkar någorlunda bekant men ändå inte. Kommer lägga upp fler sedan. Men inte så ofta.


Ett videoklipp


Tove med ett kort tag. På idols efterfest, direkt efter finalen.


Tove är Vacker...


Inte för att hon har tonn med smink i ansiktet. Inte för att hon försöker... Inte för att någon ber henne vara det... Att  hon har ett sött utseende är en sak. Att hon sedan tar ut den Tove som är gömd inne i kroppen och visar upp den för världen är en annan sak. En människa kan inte vara vacker bara med hjälp av sitt utseende, utan måste ta hjälp av insidan.


Fråga och svar från Toves idol blogg (för alla fotbolls intresserade)

Vilket fotbollslag håller du på?

Inget egentligen, men hjärtat ligger hos Fulham.


Hej


Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bka bka bla bla.


En bild


You have to feel it, to really know it



Tove är en väldigt bra sångerska och artist. En bra sångerska kan nästan vem som helst bli. Alla har inte talang men alla kan bli någorlunda bra på att sjunga. Men att bli stor handlar om att "vända ut och in på sig själv". Att visa sin publik exakt hur man känner utan att egentligen beskriva den känslan genom annat än sin sång. Att kunna få människor att känna en klump i magen av dina känslor, eller hoppa upp och ner av lycka. Det är någonting en artist ska kunna. Tove säger själv på bloggen: 

När jag stod ensam på scenen i ett släckt scandinavium med tusentals vajande ljusprickar omkring mig  hade jag tårar i ögonen och gåshud på samma gång. Bara det ögonblicket var värt allt, det fick mig att känna att ingenting har varit förgäves.

Jag lämnar gladeligen ut och öppnar upp min själ och mitt hjärta, något som gör mig väldigt mottaglig och sårbar men som också gör mig kapabel att ta in och verkligen uppleva allt vackert.

Jag måste erkänna, att första gången jag läste det där blev jag väldigt ledsen och gåshuden gick inte att undvika. Jag fick även en speciell tanke av det Tove skrev. Om man inte öppnar upp sig själv och vågar bli ledsen och arg när det är meningen så kan man inte känna den lycka man egentligen borde ha gjort. Att öppna upp sig själv har många nära mig sett som någonting negativt, någonting som visar att man är svag och feg. Men jag skulle snarare påstå motsattsen. Man anses modig och stark.
Tove ÄR en bra förebild.


Det här kommer ni tycka om


Jag hittade nyss ett "nytt/gammalt" klipp av Tove(?). På beskrivningen står det att det är från Tove i somras, alltså innan fredagsfinalerna i idol började. Man ser även att de samlar in pengar till någonting, kanske något skolarbete? Klippet är inte långt och bilden lite suddig. Men det spelar ingen roll. För Toves röst hörs klart och tydligt. Otroligt bra.


Fråga och svar från Toves idol blogg



Vilken version av “like a rolling stone” tycker du är bäst? Dylans eller Stones?

Dylans.


Blir bara bilder idag.





Life on Mars?


It's a good - awful small affair. To the girl with the mousy hair. But her mother is yelling no, and her daddy has told her to go. But her friend is nowhere to be seen. Now she walks through her sunken dream. To the seat with the clearest view. And she's hooked to the silver screen. But the film is a saddening bore. Cause she wrote it ten times or more. She could spit in the eyes of fools. As they asked her to focus on... SAILORS, fighting in the dance hall. Oh man! Look at those caveman go. It's the freakiest show. Take a look at the lawman, beating up the wrong guy. Oh man! Wonder if he'll ever know. He's in the best selling show. Is their life on mars?


Tove

Det senaste videoklippet med Tove (vad jag vet) är när hon sjunger på Invigning av Ålidhemskolan. DÅ sjöng hon främst "After you've gone" med frank sinatra. Men  också Mack the Knife. Det var klippet då hon sjöng Mack the knife som lades upp av samma person 22/2. Jag har lagt upp det här tidigare men tänker göra det igen. Här kommer det.
 


Lite bilder

Lite bilder ifrån när idolerna var i Heron City någon gång under december månad. La ut några bilder tidigare, här kommer några till. Det är INTE jag som tagit bilderna.




Fråga och svar från Toves idol blogg



Det känns lite som att du kan gå upp på en scen, och le och sjunga små grodorna, och du hade gått vidare. Tror de andra är lite avundsjuka på dig, vad tror du?

Känns det så? Då kanske jag borde prova! Nej, det tror jag inte.


Ärligt talat... Det stämmer! Hon kan till och med bara stå och le i 1 minut så är publiken nöjda! Nä men ärligt talat, hennes röst är ju faktiskt det vi främst vill höra mer av. Att höra hennes röst i de genrer hon själv tycker om. Vi väntar och väntar och väntar, och väntar... och väntar...


Nyfiken


Det jobbigaste men samtidigt mest spännande med att vänta på att få reda på någonting om Tove är just att man inget får veta. Vart man än kollar/ser eller lyssnar så finns det fakta och nyheter om alla andra idoler. Men inte Tove. Henne vet man absolut ingenting om förutom att hon hade en blogg och att hon har en facebook sida(där hon bara accepterar de hon känner). Det är lite spännande att vänta på något gott. Men ibland känns det jobbigt. Nu har det gått en väldigt lång tid utan att Tove visat sig på Tv - rutan eller ens på skolor. Fast samtidigt kan vi ju tänka. Ju längre tid vi inte får veta något på. Desto mer överraskade kommer vi att bli när det väl smäller. Tove kommer inte göra oss besvikna. Hon behöver bara gå ut på scenen igen och allas leenden kommer stiga högt upp i skyn.


RSS 2.0